Top

Algemene voorwaarden

Verzendkosten:
Nederland € 4,95. Indien u alleen papierwaren bestelt € 2,95. 
Nederland orderbedrag boven de € 49,- GRATIS
Europa, zone 1 € 8,50. Papierwaren € 4,95. Orderbedrag boven de € 85,- GRATIS
Buiten dit gebied op aanvraag.
Downloads worden per email verzonden en zijn vrij van verzendkosten.
Papierwaren worden met postzegels verzonden, de overige artikelen binnen Nederland zoveel mogelijk met een brievenbuspakketzegel. Indien uw brievenbus niet aan de vereiste afmetingen voldoet (opening minimaal 26,5 x 3,2 cm) kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Uw bestelling wordt dan verzonden als pakketpost, hiervoor wordt € 2,00 extra in rekening gebracht.
 
Levertijd:
Betaalde bestellingen worden op WERKdagen binnen 24 uur verzonden (vóór 16:00 uur besteld wordt meestal dezelfde WERKdag nog verstuurd).
Verzendduur is afhankelijk van postNL en voor risico koper. Op aanvraag en met extra kosten kan uw bestelling met spoed verzonden worden.
Downloads worden bij betaling met iDeal of Mistercash per omgaande verzonden.
Tijdens vakanties kan er een verzendstop zijn, dit wordt aangegeven op de homepage en in de rechterkantlijn.
 

Voorraad en uitverkochte artikelen:
Er hangt een voorraadsysteem aan de webwinkel. Alles wat u kunt bestellen is in principe hier op voorraad. Er komt een melding "uitverkocht" bij het artikel te staan zodra het laatste exemplaar is besteld. U kunt uw emailadres achter laten bij een uitverkocht artikel om bericht te krijgen als de voorraad wordt aangevuld.


Buitenland:
De verzendkosten binnen Europa zone 1 bedragen € 8,50 (€ 4,95 voor papierwaren). Verzenden buiten dit gebied op aanvraag. Let bij buitenlandbetaling op dat het bedrag dat wij ontvangen overeen moet komen met het te betalen bedrag. Evt. betalingskosten voor buitenlandbetalingen zijn voor rekening koper.

Betaling:
U kunt betalen via iDeal, Mistercash (België), creditcard, zelf overschrijven of contant (bij afhalen). Een betaallink en ons banknummer staat in de bevestigingsmail die u binnen 3 minuten na plaatsing van de bestelling ontvangt. Indien uw betaling niet binnen 2 dagen bij ons binnen is krijgt u een herinneringsmail, bij geen betaling of reactie vervalt de bestelling.


Ruilen/retourneren:
Voor particulieren en standaard artikelen (ongebruikt èn in de originele verpakking) geldt:
Het aanmelden van een ruiling of retour is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor rekening koper. Bij ruiling betaalt Artoek de verzendkosten voor de herlevering.
Klik hier voor het retourformulier. Retourzendingen zonder formulier of zonder aanmelding vooraf worden niet in behandeling genomen.
Downloads en op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Bedrijven, scholen, stichtingen neem a.u.b. contact op voor overleg.


Reclames:
Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor gratis herlevering of restitutie van het betaalde. Neem voor een snelle oplossing contact op via info@artoek.nl. Retourzendingen zonder aanmelding vooraf of zonder formulier worden niet in behandeling genomen. Reclames binnen 14 dagen na ontvangst. Stoffen worden op de lokale markt gekocht en kleine variaties in kleur, kwaliteit en bedrukking kunnen dan ook voorkomen.


Btw:
Per 1 januari 2020 zijn de leveringen btw-vrij.

Privacybeleid:
U kunt alleen als gast bestellen in deze winkel. Er worden geen gegevens opgeslagen in een klantenbestand. Er worden geen cookies geplaatst waarvoor een cookie-melder vereist is.
Klik hier voor de uitgebreide versie van ons privacybeleid.


Deze winkel wordt geëxploiteerd door:
Martine Bakx h/o ARTOEK
Koningsvaren 40, 2661 PB BERGSCHENHOEK
KvK 24370961
BTW nummer: NL001816667B02
Voor vragen opmerkingen graag een mailtje sturen naar info@artoek.nl.