Top

Algemene voorwaarden

Verzendkosten:
Nederland € 4,95. Indien u alleen papierwaren bestelt € 2,95. 
Nederland orderbedrag boven de € 49,- GRATIS
Europa, zone 1 € 8,50. Papierwaren € 4,95. Orderbedrag boven de € 85,- GRATIS
Buiten dit gebied op aanvraag.
Downloads worden per email verzonden en zijn vrij van verzendkosten.
I.v.m. de kosten wordt er in Nederland zoveel mogelijk verzonden met een brievenbuspakketzegel. Indien uw brievenbus niet aan de vereiste afmetingen voldoet (opening minimaal 26,5 x 3,2 cm) kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Uw bestelling wordt dan verzonden als pakketpost, hiervoor wordt € 2,00 extra in rekening gebracht.
 
Levertijd:
Bestellingen op WERKdagen waarvan de betaling binnen is voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden.
Verzendduur is afhankelijk van postNL en voor risico koper. Op aanvraag en met extra kosten kan uw bestelling met spoed verzonden worden.
Downloads worden bij betaling met iDeal of Mistercash per omgaande verzonden.
Tijdens vakanties kan er een verzendstop zijn, dit wordt aangegeven op de homepage en in de rechterkantlijn.
 

Voorraad en uitverkochte artikelen:
Er hangt een voorraadsysteem aan de webwinkel. Alles wat u kunt bestellen is in principe hier op voorraad. Er komt een melding "uitverkocht" bij het artikel te staan zodra het laatste exemplaar is besteld. Bij de uitverkochte artikelen staat een richtdatum wanneer het produkt weer verwacht wordt. U kunt een uitverkocht artikel reserveren door een mailtje te sturen.


Buitenland:
De verzendkosten binnen Europa zone 1 bedragen € 8,50 (€ 4,95 voor papierwaren). Verzenden buiten dit gebied op aanvraag. Let bij buitenlandbetaling op dat het bedrag dat wij ontvangen overeen moet komen met het te betalen bedrag. Evt. betalingskosten voor buitenlandbetalingen zijn voor rekening koper.

Betaling:
U kunt betalen via iDeal, Mistercash (België), creditcard, zelf overschrijven of contant (bij afhalen). Ons banknummer staat in de bevestigingsmail die u binnen 3 minuten na plaatsing van de bestelling ontvangt. Indien uw betaling niet binnen 2 dagen bij ons binnen is krijgt u een herinneringsmail, bij geen betaling of reactie vervalt de bestelling.


Ruilen/retourneren:
Voor particulieren en standaard artikelen (ongebruikt èn in de originele verpakking) geldt:
Het aanmelden van een ruiling of retour is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor rekening koper. Bij ruiling betaalt Artoek de verzendkosten voor de herlevering.
Klik hier voor het retourformulier. Retourzendingen zonder formulier of zonder aanmelding vooraf worden niet in behandeling genomen.
Downloads en op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Bedrijven, scholen, stichtingen neem a.u.b. contact op voor overleg.


Reclames:
Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor gratis herlevering of restitutie van het betaalde. Neem voor een snelle oplossing contact op via info@artoek.nl. Retourzendingen zonder aanmelding vooraf of zonder formulier worden niet in behandeling genomen. Reclames binnen 14 dagen na ontvangst. Stoffen worden op de lokale markt gekocht en kleine variaties in kleur, kwaliteit en bedrukking kunnen dan ook voorkomen.


Btw:
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Vermeld voor een ICT-levering binnen de EU uw BTW/VATnummer bij de bestelling in het opmerkingenveld en wacht de aangepaste factuur af voordat u betaalt.

Privacybeleid:
U kunt alleen als gast bestellen in deze winkel. Er worden geen gegevens opgeslagen in een klantenbestand. Er worden geen cookies geplaatst waarvoor een cookie-melder vereist is.
Klik hier voor de uitgebreide versie van ons privacybeleid.


Deze winkel wordt geëxploiteerd door:
Martine Bakx h/o ARTOEK
Koningsvaren 40, 2661 PB BERGSCHENHOEK
KvK 24370961
BTW nummer: 156702939B01
Voor vragen opmerkingen graag een mailtje sturen naar info@artoek.nl.