Top

Pay with a tweet

Niets nodig momenteel? Dan kunt u in ruil voor een tweet of facebookbericht een free-printable downloaden.
Klik op de button, plaats de tweet of het facebookbericht en u wordt doorgestuurd naar een url met de pdf. U kunt deze pdf vervolgens printen of opslaan met Adobe Reader op uw eigen pc*.

Patronen/tekeningen zijn uitsluitend bedoeld voor thuisgebruik. Het is niet toegestaan ze te gebruiken voor commerciële en/of productie doeleinden. Ook is het niet toegestaan de url van de pdf of de pdf zelf te verspreiden. Verwijs in plaats daarvan naar deze pagina als iemand interesse heeft! Daar helpt u Artoek mee!

patroon pippi pruikPippi-pruik
Heldere instructie van deze makkelijk te maken Pippi-pruik met het patroon op ware grootte. Voor een warme wintermuts gebruik je fleece i.p.v. stretchvelours.

free printable piratentraktatiePiratentraktatie
De tekening van de piratentraktatie in hoge resolutie om zelf uit te printen. Zelf printen is qua prijs niet goedkoper, je hebt meer knipwerk en het resultaat is minder mooi dan de kant en klare bouwplaten uit de winkel. Maar soms heb je haast, of heb je er maar enkele nodig en dan zijn de verzendkosten van € 3,95 relatief hoog.


heksenkleurplaatHeksenkleurplaat
Artoeks 10 jaar oude reclame kleurplaat. In de begintijd werd deze meegestuurd met de bestellingen.


* Via Facebook 2x klikken (eerst plaatsen vervolgens klikken op "acces"button). Twitter stuurt in 1x door. Heel soms doet de knop het niet. Stuur dan een mailtje naar infoATartoek.nl met een printscreen of link van uw tweet of facebookbericht, dan ontvangt u de pdf per mail.